Sopo Awakku Iki?

Febrian Ardi Pangestu

FEBRIAN ARDI PANGESTU

Opo Awakku Iki?

Awakku iki yaiku murid sing paling bagus dewe.

Goleki

Ningendi Nemoke Awakku?


Iso ditemokake ning ngomah.

Febrian Ardi Pangestu

Iso ditemokake ning sekolah.

Febrian Ardi Pangestu

Iso ditemokake ning dalan.

Febrian Ardi Pangestu